Ni får inte tröttna på bröllissnack för jag har en del kvar att gagga om. När vi bestämde upplägget för vårt bröllop så kom vi snabbt överens om att vi ville ha en liten tillställning först och en renodlad fest senare. Den lilla tillställningen kanske växte aningen då vi först tänkte att vi skulle luncha hemma med våra familjer och sen gå ut och käka med våra typ två bästa kompisar. Hehe. 100% min idé att det blev lite mer än så. Jag letade runt länge efter en restaurang som skulle ta cirka 15 personer men som hade en chambré separee. Viktigt var att den verkligen var separat och inte låg som en avskild del i restaurangen. När jag kom på Mäster Anders, där vi var så kände jag mig som en snilleblixt. Dels anrik kvarterskrog och dels otrolig mat. Det visste jag för vi har ätit där innan. Vi valde ju också att gifta oss i det murrigaste av månader så det var perfekt med en sådan typ av restu. Det viktigaste för mig med maten var att den skulle komma serverad "family style" dvs stora fat på bordet där vi alla kunde plocka tillsammans. Detta pga jag tycker det är en nivå av mys som ingen annan. Den bjuder in till en familjär stämning att dela och plocka tillsammans och eftersom mat och vin ligger oss varmt om hjärtat var det viktigt att det kändes precis så. Vi snackade ihop oss med Micke, krögare på Mäster Anders och han förstod våra önskemål direkt. Kött eller fisk sa han och jag svarade fisk. Några dagar senare så fick jag ett menyförslag som kändes hundra. Nu hoppas jag att vi ska spendera alla våra bröllopsdagar där i hundra år. Ska vi kolla på vad vi åt? Sluta upp vad gott! Vongole, rödräkor och hel piggvar på ben. Lyxigt, rena smaker och jävligt sexigt helt ärligt. PANGMIDDAG!