Förra onsdagen var det dags för poddinspelning bland annat. Jag ska verkligen sluta tjata om håret men detta var första dagen så jag hade feeling. Undrar när vi putsade spegeln senast? Måste göra det idag. Vi poddade om ätstörningar bland annat. Lyssna gärna här. Efter inspelningen gick vi på lunch på Sturehofs matmarknad. Så otroligt fint där. Vi fick bland annat smaka denna pate. Den 16e okt är det dags för VM i Pâté-Croûte där 8 svenska kockar tävlar om en finalplats i vem som gör bäst smördegsinbakad pate. Vilken tävling! Sen åt vi lunch och den här brödserveringen smakade bara den karamelliserade kanten på ett bra surdegsbröd, penslat med brynt smör och timjan. Hängmörad gös med sandefjordssås. Sen kom jag he, drog fram ett protokoll och smakade av den här Chenin Blancen från Loire. Den hade inte det gräddiga jag brukar hitta i Chenin men när jag slog över lite citron över maten så blev den perfekt.