Det är fortfarande sjukstuga här hemma för mig. Jag måste bli frisk till i morgon då jag ska bjuda mamma på lyxig födelsedagslunch. Förra året när jag gjorde det fick jag skärmdumpar av någon på dm där några galningar på flashback skrev att vi hade delat en flaska Montrachet till lunchen och sen kommit hem och öppnat en till trots att min dotter bara var 3 månader. Så sjukt hur saker kan bli sanning för någon. Helt ärligt, hade kanske kunnat dricka en halv flaska Montrachet men jag hade nog aldrig pejat över 3000 för en flaska vin på lunchen. Däremot bjöd jag mamma på ett glas av just den, kostade typ 350 spänn för ett glas, ville att hon skulle få smaka ett så fint vin. I morgon har vi bord på Chez Jolie och jag tänker samma upplägg. Lyxig lunch och bara vi. Ska bara bli frisk dårå. Igår gjorde jag den perfekta lunchen. Friterad kyckling, syrlig kålsallad och en stark majo. Satan vad gott det blev. Vill dränka mig i detta minst en dag i veckan. Ska lägga ut recept på insta så kika där. Och så var de det här med boken. Den kommer den 25 Mars. Min tredje bok och jag ska vara helt ärlig vilket är ganska svårt för jag vill liksom inte "sälja bok med psykisk ohälsa" men jag vill ändå berätta hur det ligger till. Den boken skrevs under en av de mörkaste perioderna i mitt liv, solen sken, vattnet var varmt, maten smakade som guld men allt inuti var svart. Stunderna med boken var ljusglimtar men jag har ändå svårt att tänka mig att den ska finnas. Som att den ska påminna mig om hur allt var då. I morgon får jag hem ett ex och jag är nervös att öppna den. Jag tror det kommer bli känslosamt. Jag tänker att jag ska börja älska den som jag älskade de stunderna jag fick skriva, göra recept och plåta den, blir spännande. Den går att förboka som signerat ex, blir glad om ni gör det, jätteglad verkligen. Jag har ju lovat att lägga 5 guldbiljetter i fem böcker där vinnarna får en otrolig goodie bag. Här går den att förbeställa till kvällarna när ljuset strålar igen.