Min helg började redan i torsdags. Jag åkte in till kontoret för att plåta en burgarlunch och sedan mötte jag en bff vid Strömmakajen för att åka ut mot Fjäderholmarna. Julbord stod på schemat och little did I know att detta skulle vara det bästa julbord jag någonsin ätit. Började med att svepa ett glas vatten när jag såg vinpaketet. Grunda osv. Carl Frosterud var at our service och hade även satt vinerna, ölen, nubben. Det var meget delikat. Ingen roffig buffekänsla. Det roliga med upplägget var att en del rätter serverades vid bordet medan andra fick man ta själv. Dessa tex serverades. Det är absolut svensk kaviarprovning. Aj min stad, du är allt💛 Jag orkar inte prata om dessa gäddqueneller för de var så fruktansvärt goda. Såsen, nej men den var 10/10. Vet ni vad det lilla hacket i skeden är? En plats där man kan skrapa av kniven för att inte wastea en droppe sås. Insert valfri caption Dagen efter var jag ute i det otroliga vädret. Hade på mig handstickad balaklava från Myssifarmi. Donna var pepp på Tonnhyllan. Solen, kämpa! Mami skulle ut igen! Jag vet, detta kanske är lite hmm jag vet inte men jag är så glad att jag kan dricka vin igen. Kände mig snygg i läppstift. Skulle möta upp Asabea och Amanda på Soho House för middag och drinkar. Vi käkade, gaggade och hängde ett par timmar innan vi blev hungriga igen och körde en middag till. Haha vafan. Jaja. Dagen efter var jag pigg för var hemma den perfekta tiden 23 och tog kidsen för Anders skulle på julfest. Gjorde hummerpasta som Florens dissade men som Donna älskade. Sen kollade jag Meghan och Harry och somnade tidigt. Söndag var det dags att lätta tidigt, vi drog till Alby friluftsgård och åkte pulka i hundra år. Så fint där! Den här lilla korven var så lycklig ❤️ storkorven med. Sen beställde vi pizzor från Ateljens pizzeria som ÄNTLIGEN börjat igen, kollade på spåret och chillade. Aceade många frågor denna gång. Tror ni jag kände mig het? Svar ja.