Hej alla glada läsare! Vad händer i helgen? Jag äter en del omelett. Ni vet tricket för den perfekta va? Vispa äggen noga, värm en non stick panna till medelvärme. I med smör och häll ner äggen. Skaka om ibland. Omeletten ska inte få färg så det tar en stund. Luta sen pannan och vik omeletten. Perfekt! Har en tröja med puffärm. Finns här! Vi hade konferens med Vinhaggornas Vinhandel i veckan. Pratade budget, kollade våra viner och hur de ligger till. Vet ni att Haggan Xinomavro ligger på plats typ 30 av rödviner i sitt segment på bolis? OTROLIGT! Nä men två gullisar! Här hade jag precis droppat "jag jobbar på mig själv den här hösten så jag kommer bli mer tydlig i min kommunikation". Jag är nämligen den mest fogliga människa som går på denna jord. Det är både på gott och ont men främst ont tror jag för det gör mig extremt rädd för att skapa dålig stämning och med det tillkommer att jag ofta går med på saker även om de inte är precis det jag vill. Detta har inte skett i vårt bolag men jag ville ändå vara tydlig. Kände mig lite stolt efteråt. Haha man kämpar på. Vi drack ett Barolo. Före 2012 hette ursprungsbeteckningen för Italienska högklassade viner DOC bara men så ändrade man lagen kring det och alla blev jätteförvirrade. Italienarna vill heller inte riktigt gå med på det så dom skiter rätt ofta i. Alla länder har sin klassificering och det innebär att AOC (Frankrike) eller som det nu heter AOP är skyddad ursprungsbeteckning. Dvs vinerna som är märkta så håller hög klass och får bara odlas på de platserna. Så ska man lära sig alla AOC i Frankrike va... Vi käkade iaf på Nizza efter konfan. Var länge sen jag var där. Den här Tarte Fine var otrolig. Dagen efter var jag så sugen på kyckling men inte lika sugen på disk. Lagade denna som finns på min Insta som man vill ha recept.