Dag två och den stora eventdagen som jag blev nedbjuden till. Detta är en pressresa av Disney+ och blir därför reklam. Vi skulle nämligen gå i Marcus fotspår. Det avsnittet när han åker till Köpenhamn för inspiration. Dagen började på Hart Bageri där vi fick träffa kingen Talia Richard Carvajal som är head of pastries där. Efter en tur i det enorma bageriet var det dags för provsmakning. Det var det godaste jag ätit nånsin. Sanning. Värt ett besök om man är i Köpenhamn! Sen åkte vi vidare till Noma Projects. Hade aktiv gås här. Allt är så snyggt. Preppköket. Vi skulle göra egen peaso. Miso men med ärtor. Sen ska denna fermenteras och skickas hem till mig. Känsla: vad lever jag för liv. Mmmm och sen var det provsmak igen. Jag är generellt ganska äckelmagad när det kommer till saker som inte känns vanliga. Men får man en snigel i en strut på Noma så äter man väl den tänkte jag. Så jag åt ena. Vidare från Noma ut på sjön och en båt där Rosie o Sanchez serverade oss tacos. Tonfisktostada med....gräshoppor. Var riktigt gott men känslan var svår att mota bort. Det var inte slutätet inte. Nu skulle vi till Poulette och äta den klassiska friterade kycklingmackan. Kocken som jag tyvärr inte minns namnet på berättade så fint kring sin matfilosofi. Han pratade om hur folk ofta ska -tycka- saker på restaurang, liksom vilja lägga till eller ta bort men hur det verkligen är en människas vision som inte kan linjera med alla andras och det kanske kan få vara okej. Att kocken oftast har gjort något som hon älskar och det behöver inte betyda att du också ska älska det på samma sätt. Pucko och macka, nu började mättnaden ta över. Ni kanske är less nu, vi fortsätter i morgon!