Låt oss fortsätta där vi slutade på österlenresan. Pizzadegen satt och redo att jäsa nåt dygn. Tur att man bara kan ställa in den i kylen och låta den vara där. Jag använder mig av mitt egna recept som finns i vinboken eller här. Dagen skulle iaf inte spenderas med att övervaka en deg inte. Solen sken så vi bestämde oss för att åka mot knäbäckshusen och lunch i Simrimshamn. Klädde på mig en klänning, denna och tog en självutlösare 🫠 Sluta genast Skåne! Så milt och vackert. Hallåj! En het man och ett sovande barn. ISKALLT i vattnet. Men det stoppade såklart inte florens som var spritt språngande naken på 10 sekunder. Sen badade han i timmar. När vi gick upp mot bilen sen hade han så ont i fötterna. Men kall, det kan inte barn bli enligt honom. Jag och mina barn. JA JA, skit i stranden för nu skulle det lagas mat! Har jag gjort NÅT annat på denna semester? Typ inte. Först gick jag och plockade ramslök. Tove hade skickat en pin på var jag kunde leta. Sen tända ugnen. Man gör en brasa i mitten som man matar ett par h så den blir flera hundra grader varm. Så kul och jag kämpade verkligen med att få igång den. Prio på landet sen, svar ja. Våra mammor dök upp lagom till pizzorna var redo att gräddas. Behövdes typ 3 min för detta och sen upp med pizzan på spaden mot taket ett par sek för lite yta på toppen. Vi öppnade ett Hervre Souhart Syrah som är ett av mina favoritvin. Winetrade är importör och det kommer bli ett 6 pack på det genast. Just ja, på pizzan. Cf, tallegio, svamp och ramslök. Mmmmm. Så violigt och härligt! Eder bagare! Allt i detta hus är inspirerande för vårt landställe. Allt! Jag menar, ett utekök kan man ju bygga även om hushuset inte är klart. Pizza nummer två, tomatsås som jag kokt på passerade tomater, skivad vitlök samt salt och peppar enbart. Mozza och basilika. Sen satt vi här och gaggade en stund till ögonen klippte igen.