Nu kommer ett riktigt matigt inlägg med bildbomb från våra sista dagar på Österlen. Lagade jag mat 7 dygn i sträck? Ja. Så var det nästan. ÄLSKAR sådana semestrar när man har ett ordentligt kök. Drömmer mig bort till Franrike och Hossegor i detta nu. Stort hus med massa vänner och så laga mat. Nicklas är med och lär mig saker. Jaja, en av dagarna kom Mira som ska fota min nya bok. Så jag lagade mat från 07-19 i ett. Jag har ju plåtat med Campher mina första två böcker och dom är helt makalösa men denna gång ville jag har mer dokumentärt foto. Kul, lite hårt men ändå fint. Inte motljusfint utan mer coolfint? Hahha. Grillad hel röding tex. Kommer bara grilla hel fisk i sommar. SÅ trevligt. Grillar ni? Alltså ni som är kvinnofölk? Tycker alltid det är mannen vid grillen. Det är askul att grilla. Gör det i sommar. Mitt husvin sen 2014! Fick inte tag på nya årgången när den släpptes härom veckan men så såg jag att det fanns i Skellefteå så jag bad min kusse RUSA dit. Så nu har vi två flarror som väntar där uppe. En kage till kaffet? När jag hade droppat Mira vid tågstationen så var det dags för oss att checka in på Talldungen. Sveriges enda gårdshotell. Nej men så är det verkligen. Aldrig varit på ett bättre ställe. Menar det. Ej spons osv.Jag var lite nervös för min svärmor hade sagt dagen innan att hon kunde tänka sig ta Donna hela natten och vi hade planer på att ha med D. Florens lämnade vi inte över natten förrän han var över ett år men konstigt nog kändes det helt okej. Andra barnet culture? Kanske. Sa hejdå till våra barn och tog bilen 10 minuter bort. Jag klädde upp mig! Skinnkjol, klack och glittertopp! Till middagen beställde vi ett klassiskt smaktypiskt Pinot. Åh, jag hade saknat det. Volnay är en appellation i Bourgogne så alltså inte namnet på vinet. Det var 10/10 gott men vi orkade inte dricka upp hela. Hur kan vi vara så trötta när vi får sova på natten och tar varannan natt med Donna? Maten på Talldungen är genomgod. Jag kanske är en idiot men ofta på restaurang kan jag känna, jahopp, det var gott men det var inte MEGA. Håller ni med? Liksom HUR gott kan nåt vara? Men här var allt så jävla gott. Sparris från Ravlunda. Är det Sverige? När det var dags för dessert satte vi oss ute, åskan dundrade och regnet smattrade mot parasollen. Vi pratade om landet såklart. Vem ska rita vårt landställe? Hur kommer det gå? Vart ska vi ha uteköket? Kan man köpa en motorsåg och fälla lite träd? Men också om våra barn. Har aldrig förstått den där grejen med att man inte ska prata om sina barn när man är på dejt?Det finaste jag vet är i alla fall att sitta och prata med Anders. Vrida och vända på jobbideér jag har som han får inputta på. I höst ska jag göra något riktigt spännande jobbmässigt och jag ser fram emot att bjuda med er på den resan. Ja ja, ingen rast ingen ro för morgonen efter så var det dags för hajk. Vi skulle gå en promenad på typ 3km upp för kullar och ner genom kohagar för att sen komma ut på stranden. Den var så fin! Får så fota frågor om Florens keps och det är en pastakeps från när Sofia släppte sin förra bok. Efter hajk var vi hungriga igen. Herregud har jag nånsin ätit så mycket som denna vecka? Tror inte. Så gott allting. Vi stannade på Gustafs på Österlen. Sen skulle vi åkt hem tidigt söndag morgon men så kläckte jag förslaget, vi drar nu på lördag eftermiddag så vi gjorde det. Allt gick finfint med kidsen i bilen förutom när Donna behövde byta blöja och vi stannade mitt vid en liten avfart och la henne på en filt i gräset och himlen plötsligt öppnade sig. Fyfan vad det regnade. Lilla skrutt. Det var allt!