Nu händer det! Nu blir det tradition att planera och inhandla veckans mat så att den finns måndag eftermiddag. Eller… Det är intentionen i alla fall. När jag gjorde denna planering hade jag till och med kalendern framför mig som ett PROFFS! Haha så stolt. Måndag:Vi kommer alla hem sent så det kommer bli take away. Bättre att redan före bestämma det så man inte kommer hem efter diverse aktiviteter och ska rodda med käk. Tisdag:Kycklinglårfilé med bulgur, feta, tomater, haricot verts (alla grönsaker som måste ätas upp) och en sås på creme fraiche, fetaost, citron, örter och valfri krydda. Kycklingen marinerar jag i lite honung, sambal och torkade örter. Onsdag:Jag är borta men A ville göra svennebanantacos så det ska han få. Torsdag:Repris på pastan med tonfisk, recept på min insta. Den blev verkligen god för att vara så snabblagad.Fredag:Kokt torsk med potatis, skirat smör, pepparrot, dill och citron. Helt okej vecka va? Vad ska ni äta?