I morgon är det sista plåtdagen för boken, ALLTSÅ GAH. Hur kan det vara det? Det här låg i mina dm en dag när jag öppnade insta. Jag var då i lite snack med ett annat förlag men tänkte att jag såklart skulle träffa Mondial också. Vilken tur att jag gjorde det! Det känns galet rent tidsmässigt att det snart gått ett år sen vi sealed the deal och att jag aktivt jobbat med boken så länge. Nu sitter jag i processen att PILLA ihjäl alla texter. Små ändringar kommer från redaktören, det kan vara ord som upprepas, dl som skrivs på olika sätt eller hela meningsuppbyggnader som behöver tänkas om. Jag är så glad att jag har en så kunnig redaktör som kan skapa lite motstånd i mig. Typiskt mig dock är att igår kväll komma på ett recept in som ska in i boken. Lyssna på det här: Gemsallad med burrata och aleppopeppar. Aleppopeppar är lite mildare än annan chili men har en svagt rökig smak och lite mer punsch! Åh hoppas det blir gott, jag får provlaga as we fotar. Jag fick en burk av Cravings Stockholm på instagram och är besatt. SÅ himla god. Den kommer från Syrien från början, kanske ni förstod med namnet hehe. Jag ska hoja in till stan idag och handla lite grejer som inte finns i min närmsta matbutik, tror jag måste till hötorgshallen. Vi hörs sen!