Vi har haft kompisar här och när det kommer folk betyder det matlagning. Jag älskar att få servera mat till mina gäster. Det är ett livselexir. Dagen till ära kom min ride or die matinspiration Nicklas och vi hade planerat middagen i dagar innan. Pirret när vi öppnade en flarra och drog igång. Iih! Planen var att grilla hel dorade och jag skulle göra massa smårätter till. Nicklas är kock och det jag ÄLLLLSKAR med att laga mat tillsammans med kockar är de små tricksen man lär sig. Tex att hacka upp allt man kan tänka sog behöva innan man drar igång. En klassisk mise en place alltså. Schalotten, vitlök, citronzest, gul chili och skållade, skalade tomater. Den här skulle in i ugnen. Helgrillad dorade. Vad kallas det? Köksbänksrealism? Tog ur några färska chorizos och hackade upp. Marinerade zucchini i citronolja, mynta och persilja. Chorizon stekte jag hårt och länge och sen fick den ligga på en bädd av rictotta, strösslad med körvel. Fyfan vad gott jag är geni. Förlåt är inte men lite. Boqerones med hackad koriander, gul chili, schalotten och tomat. Avled på denna. Här vill man sitta???? HELVETE VAD GOTT! Älskar dig chenin. Tomaterna som jag la i ugnen tillsammans med vitlök och färsk oregano (det är såååå gott) las på en ädelostkräm. Unskyld men gör detta. Det dracks och åts. Älskar ! Jag och min konung! Haha❤️ Vi har rest massor med Lena och Nicklas post kids. Danmark, costa rica, Frankrike och Spanien. Älskar dom! Ja. Vad säger man. Ett TABBERAS. Två jag tycker om. Kidsen fick äta korv först, tro inget annat. Är SÅ för att ge barnen mat och sekunden de är klara då kör de vuxna. Vad ful kväll! Dagen efter tränade jag och sen drog jag på mig normala kläder. Mös med min dotter. Donna jag är besatt av dig. Det var allt!