Det händer ju inte så värst mycket. Men matlagning sker, det är ett som är säkert. Jag och A har en ny grej vi ska börja med idag också. Varje fredag ska vi laga en klassisk rätt. Idag börjar vi med biff rydberg. Kom gärna med tips på rätter vi kan laga framöver. Till det, vin och kanske en stund att snacka lite hehe. Två barn ändå... det är intense? Just nu, prick nu har A åkt iväg en sväng för lite ärenden och jag är själv med båda. Donna sover och Florre kollar Ipad. Tystnaden är ljuvlig. Gjorde polpette al sugo igår och A sa att det smakade restaurang. Det säger han när han verkligen gillar maten <3 använde 50/50 eko nötfärs och salsiccafärs. Kryddade den med färsk timjan, lök, vitlök och hade sen i ägg, lite grädde, parmesan och lite panko. Kokade en tomatsås på passerade tomater, coctailtomater, vitt vin, vitlök, schalotten, balsamico, parmesanskalk och massa salt och svartpeppar. Tur att det finns till lunch idag. Sminkade mig för att gå till bvc. Hade till och med ögonskugga, det har jag typ aldrig haft? Slog på stort med en röd haha. *kommer direkt från krogen* Amningsskjorta från Boob. Örhängen från Ennui Gammal hatt från samarbetet mellan barbour och noah.Donna hade gått upp i vikt och växer som hon ska men hade kanske nån knas med höften så vi måste göra ultraljud. :(((( Hoppas vi slipper sån där skena. Tuna melt med en sallad på hjärtsallad, fänkål, dill och syrlig dressing. Jahopp, nu vaknade alla till liv här. Jag som ska ha ett möte snart... Två barn sa jag... OK, lets go.