SKOJA!! Ta det lugnt, men det trillade in ett par dm som ville ha exakta mått och det skall ni få såklart. #avokadosåsgate börjar nu och här kommer recept rakt av stulet (med modifikation) av Paul Khulhorn. Eller förresten ni får vänta lite, jag vill utveckla konceptet avokadosås, vad är det ens? Jo, till refried beans uppskattar jag den långt färdade frukten (?) avokado men ska man laga mat till många så blir en guacamole typ lika dyr som en varmrätt på valfri förortskrog, därför bör vi sadla om och göra sås istället. Häll över i en flaska, men se för sjutton till att mixa den ordentligt så det inte finns bitar kvar som kan fastna i hålet och göra så att när du tar i för att skjuta ut den fastnade biten så ramlar hela skiten av och din tallrik och perfekt komponerade taco DRÄNKS i sås. Ja det hände. En annan fördel med sås är det geggiga som uppstår i botten av wrapen, sås som letat sig ner och kladdats ut över fingrarna. Men så, receptet då. På en höft. Vi var fem stycken som åt. 2 avokados 2 vitlöksklyftor 1 hel grön chili 1 hel kruka inkl stammar korre saften från 1 lime 1 dl olivolja 1/2-1 dl vatten salt mixade allt utom vatten och olja först och sedan blandade jag i de två till en lös sås. Åt med svarta bönor, 5 pkt de var två hungriga, som kokat i typ två h med en hel vitlök, 2 chilis, 1 rödlök, rökt paprikapulver, smör, vatten, torkad korre. Sen hade vi en salsa o lite annat joks också. Var apgott.