Minns ni min nystartade kategori? Om inte ligger första delen här. Jag kan ju inte inte ta med Tuna melt för den äter jag ju minst en gång i veckan på riktigt. Denna geggiga, ostiga tonfiskmacka är allt? Den har i alla fall allt jag behöver för att känna mig n-öjd efter maten. Det allra bästa med denna är att den är så otroligt föränderlig. Ungefär allt du har hemma går att tjoffa ner i tonfiskröran. Du behöver på en höft för två personer - och var med mig här, skit i jalapenos om du inte har, skippa kaprisen eller ta bara majo. Viktigt dock är att tonfiskröran inte blir blöt. Den ska vara fast. The world is your melt..? Jaja. 1 burk tonfisk 8 formbröd 2 msk majo 1 msk creme fraiche 1 msk inlagda jalapenos 1 tsk dijon 1 tsk kapris 1/4 purjo eller annan lök 3 cornichon Ibland fefferonis, ibland dill eller koriander Hacka allt superfint Lägg på ett formbröd och strö cheddar på. Grilla i ett mackjärn eller i ugnen till brödet fått färg och osten smält. Eller stek för sjutton, men var aktsam med värmen, låg i början mer i slutet. Skriver ni upp?