Jag tror att jag kommit på ett riktigt hack när man ska fritera. Panera i durummjöl. Varför? Jag vet inte men upplever mer krisp, är det så? Jag är ett friteringsproffs, det kan man väl ändå tillskansa sig som epitet. Njuter av panerade saker som fräser runt i den brännheta oljan. Viktigt också att salta och krydda det du vill fritera innan. Antingen i mjölet eller bara salta rikligt direkt på. En annan sak jag brinner för permanent är att inte ha för mycket tillbehör. Det ska inte bli ett hopkok av allt - smakerna ska fram. Salsa och en klick majo räcker och vet ni. Salsan ska vara vrålhet. Hetare än du klarar av när du testar den solo, då blir den perfekt till den mjälla fisken. Sista grejen som verkligen är en hjärtefråga är tortillabröden. Olagligt att inte värma alls såklart men också lagbrott rakt av att värma i tex mikro. De ska stekas i torr panna på hög värme. Testa om du inte testat och tacka mig senare.Ett recept då. TorskfiléSaltDurummjölÄggPankoRapsoljaSalsa1 pkt fryst tinad mango (perfekt konsistens)2 vitlöksklyftor1 silverlök1 hel jalapeno1 tomat1 knippe persilja1 knippe korianderHacka allt, låt stå.Värm oljan till ca 175 grader. Panera fisken i mjöl, ägg, panko och fritera till den får samma färg som på bilden.Servera med en klick majo i botten.