Vill du impa på ditt one night stand, en kompis, syrra, ditt barn eller din partner är dessa fattiga riddare en vinnare, det kan jag lova. Receptet är från min bok Den bästa veckan. 4 pers ca 25 minuter8 formfranska eller valfritt bröd2 dl vetemjöl3 dl mjölk2 ägg1 msk strösockeren stor klick smör plussmör till stekningnutella1 citron, zest1 burk mascarpone, 250 g2 msk grädde1 pkt björnbär1 tsk vaniljsockerVispa samman vetemjöl och mjölk, addera äggen och vispa smeten jämn.Bred ett tjockt lager nutella och sätt ihop toasten. Doppa bröden och stek i smör till de fått färg. Värm på björnbären, koka ej. Rör ner vaniljsockret.Blanda mascarpone med grädde och klicka över riddarna.Skeda upp björnbär. Zesta ner citronskalet. Dags för lunch! Pasta mums. 4 personer, 25 minuter400 g pasta, gärna tagliatelle 1 schalottenlök10 blad svartkål1 röd chili2 msk rapsolja4 dl matlagningsgrädde 1 dl parmesansalt och peppar1 dl pastavattenSätt på pastavatten, salta rikligt och koka pastan.Hacka schalottenlöken fint och dra av kålen från stammen.Slanta chilin och stek med lök och kål i rapsolja ett par minuter. Slå över matlagningsgrädden och koka upp. Riv ner 1 dl parmesan, salta och peppra. Lägg över den färdiga pastan tillsammans med 1 dl pastavatten och rör tills såsen blivit silkig. Riv över mer parmesan. Tre bonusbilder på att det kommer komma en vår och sommar! Kycklingen kan lika gärna stekas i panna. 4 personer, 2 h + ca 40 minuter4 ekologiska kyckling- bröstfileér2 hjärtsalladhuvudenLÅNGTIDSMARINAD 2 dl rysk yoghurt olivoljacitron1 msk oregano1 msk torkad koriander1 msk torkad mynta1⁄2 msk chilipulver6 vitlöksklyftor, hackade 1 msk honungsalt och pepparDRESSING3 msk majonnäs1 dl parmesan, riven saft från 1 citron1 vitlöksklyfta, riven vatten att spä medBlanda ihop ingredienserna till marinaden och låt kycklingen marinera i minst 2 timmar.Plocka salladsbladen och lägg i ett isbad en stund. Torka sedan av bladen.Blanda ihop ingredienserna till dressingen.Lägg upp salladen på ett fat och ringla över dressing. Grilla kycklingfileérna och servera med salladen.Hoppas ni hittade nåt ni gillar!Alla foton är tagna av Mira Wickman