Fick en kommentar på förra inlägget med en fråga om jag kan berätta hur man gör lobster roll och självklart kan jag det. Det finns såklart massor med tillvägagångssätt, servera varm eller kall, med smör enbart eller en majonäsmix, man bestämmer helt hur man gillar sin hummer men jag gillar att servera den ljummen med en klassisk kryddmix som heter Old Baykrydda. Jag tror att man kan köpa den på välsorterade matbutiker men jag har gjort en batch själv. Old bay innehåller följande: Sellerisalt, paprikakrydda, svartpeppar, cayenne, senapspulver, kardemumma, kanel, nejlika, torkad ingefära och lagerblad. En jäkla lång lista ja. Men det är lite kul att göra en sån grej själv. På nedan bild är det dock ingen old bay utan hummer stekt på låg värme i smör och sedan blandad i en majo med hackad chili, lite vitlök, koriander och hmm vad sjutton hade jag mer jo lite creme fraiche för syra. Hade absolut gjort två majos till de likbleka pomfritten också. En soja och en med chili. Idag kommer vinlunchklubben förbi och jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska laga, det är första gången vi är hos mig. Så kul! Kanske blir en tomatsås. Vi hörs sen!