Tänkte dela lite recept på mat som funkar på påskbordet. Det är verkligen den bästa högtiden. Den viskar om det som komma skall. Det är ingen press över presenter eller liknande utan bara mys. Färdig pizzadeg med rostad lökkräm, parmesan, tomat och ruccola.Rostad lökcreme Sätt ugnen på 225 grader över och undervärme4 gula lökar1 burk creme fraiche 1 kruka basilikaZest från 1/ citron skala och lägg in löken i en ugnsfast form och baka i ca 30 min. Mixa löken och låt svalna. Blanda sedan med creme fraiche och basilika. Zesta över citron. Smörstekta morötter med brynt smör och rysk yoghurtStek morötter mjuka i smör, bryn en klick smör på sidan. Skeda upp yoghurt och lägg på morötterna. Över med brynt smör och gärna rostade sesamfrön. Zucchini med burrata, jalapenos och mynta1 zucchini, mandolinad2 stora matskedar smörZest från 1 citron2 burrataFärsk jalapeno, mynta och havssalt. Stek zucchinin och riv över citronzesten. Klicka ut burrata och släng över den mjuka zucchinin. Slanta över jalapenos och strö över mynta. En sväng havssalt på. Mandelkakasätt ugnen på 180 grader, över och undervärme200 g smör, brynt200 g socker4 ägg 220 g mandelmjölen nypa salt Bryn smör och ställ åt sidan. Vispa ägg och socker och blanda ner mjölet samt smöret och salt. Grädda i mitten av ugnen ca 50 minuter. Låt svalna. Hoppas ni gillar!