Min bästa midsommartårta har jag bakat i flera års tid. Den är superenkel och megagod, perfekt upplägg alltså. Jag minns inte vartifrån jag från början har tagit receptet men det dräller ju av recept på sockerkaksmarängtårta där ute. Det skiftar lite vad jag brukar ha på den men en mix av syrliga bär och dulce de leche är gott. Botten, grädde, hallonkompott, dulce de leche, färska jordgubbar och mynta. Sätt ugnen på 150 grader över och undervärmeBotten:100 gram rumsvarmt smör1 ½ dl strösocker5 äggulor½ dl mjölk2 dl vetemjöl2 tsk bakpulver1/2 tsk saltMaräng:5 äggvitor2 ½ dl strösockerVispa smör och socker, tillsätt en äggula i taget. Tillsätt mjölken under omrörning. Vänd ner vetemjöl och bakpulver. Bred ut på bakplåtspapper på en ugnsplåt.Vispa äggvitorna med hälften av sockret, vispa till hårt skum och tillsätt resten av sockret, vispa lite till. Bred ut på sockerkakssmeten på plåten, och grädda ca 40min 150 grader i nedre delen av ugnen. Låt svalna. Bred på din topping!