Vi firar med våra bästisar och alla kiddos i år. Precis som förra året. Vi kommer gå ner till sjön på dagen och grilla korv och njuta av solen för att sen gå hem, laga otrolig mat och sen spela kort. Nej men att jag går igång så hårt på den typen av nyår nu är så mysigt. Vad ska ni göra? Jag tänkte, om ni inte satt menyn ännu komma med lite förslag, detta är bara på feeling och inga recept så plocka gärna inspo, om du vill såklart. Jag tänker på tid, tid i kök samt svårighetsgrad när jag utformar menyer, på nyår vill man kanske ha det lite lyx, men också umgås med sina gäster så alldeles för mycket tid i köket är inte så kul. Nyårsmeny LYX och fisk! Snacks - laxtartar med gurka och koriander. Servera i en liten krustad till Champagnen. Förrätt - havskräfta med brynt citronsmör på surdegsbröd, addera en nypa gräslök också. Huvudrätt - helgrillad dorade med små ugnsrostade potatisar och en syrlig aioli Efterrätt - sabayonne med bär och mynta Vickning - lobster roll Nyårsmeny VEGO Snacks - vispad creme fraiche, chimuchurri och chips. Dippedidoppa loss! Förrätt - Vegoceviche med avokado, äpple, citrus, tomat korre, ja u know the ceviche drill. Huvudrätt - Vego boeuf Efterrätt - Chokladfondant med vaniljglass Vickning - Korv i bröd Vad tror ni? Tänk, i morgon släpper vi ett helt decennium bakom oss. Jag är iofs den minst nostalgiska personen så could not care less, men ÄNDÅ, tio år har rasat så snabbt och samtidigt varit så långsamt. Vad gjorde jag på nyår 2009/2010? Hmm. Jo, jag var med Anders såklart, vi hade träffats 1,5 månad då. Åh. Så kära. Fast det är vi nu med.