HALLÅ????? VAD ÄR DETTA????? Masssa bilder på pizza och ingen text? Vad sker? Jo, ska berätta. Har den senaste tiden arbetat hårt med att scanna www på bästa pizzadegen för att mästra konsten av en bra pizza. Ni minns kanske surdegspizzorna? Ja, de var helt amazing MEN skulle säga att dessa är strået vassare. Jag har förresten tröttnat på surdegen igen nu. Den bara står där inne och ser mer och mer deppig ut. Vi kanske blir vänner igen i sommar jag vet inte. Fan igår gjorde jag något som är så out of character för mig. Jag somnade vid läggning. Nej, men jag vet, det verkar vara en vedertagen grej folk gör men det skulle alltså ALDRIG ske mig. Jag är inte en person som sover när det inte är sovdags aka jag är inget barn :)))) men jag däckade in och sov alltså från 19-07. EN HEL NATT!!!!!!!!!!!!! Förstår ni piggheten idag (igår för er). Var redan ute på promenad vid 08, frukost på café med Florens 9.30, vi cyklade dit. På en skogstur och sen hem och hämta bilen för att åka till Bandhagens lekpark vid 11.00, hänga, äta thai, åka hem, leka inne, grilla osv. Hehehehehehheeeeheheh. Energi finns. Men pizza var det ja. Ok här kommer recept på min godaste pizza. Pizza med tomatsås mozzarella 310 g vatten 2 tsk torrjäst 550 g tipo 00 mjöl 15 g salt Blanda ihop vatten och torrjäst. Addera sedan mjöl och salt och knåda degen elastisk minst 10 minuter. Låt stå i bunke övertäckt i två timmar. Forma sedan 4 bollar genom att dra ut en boll med händerna och skär av med en kniv. Mjöla något om degen är kladdig. Forma till en boll genom att snurra degen i ena handflatan med hjälp av den andra handen. Jäs på inplastad plåt minst ett dygn i kylen. Ta ut pizzorna en timma minst före gräddning. Sätt ugnen på 280 grader grill och placera ditt bakstål högst upp. Låt stålet värmas minst 1 h. Tomatsås 1 burk mutti filetto 1 vitlöksklyfta 1 tsk salt Koka upp tomaterna, riv ner vitlök och salta rikligt. Koka minst 10 minuter. Forma pizzor genom att först trycka ut degen runt hela så det bildas en kant. Lyft sedan upp degen och sträck den mellan dina händer. Grädda ca 5 minuter.