Trädgården fullkomligt översvämmas av bär. Han vi hyr huset av har till och med köpt en extra frys haha. Jag plockar och lägger i yoghurten, plockar och stoppar i munnen, plockar till barnen men det händer ingenting på buskarna. En dag gjorde jag paj. Väldigt viktigt med florsocker i degen för krisp och att förgrädda skalet. Sätt ugnen på 225 grder över och undervärme150 g smör, smält3 dl mjöl1 dl florsocker0,5 dl strösocker0,5 tsk saltSmält smöret. Blanda de torra ingredienserna och rör sedan ner smöret. Rör ihop degen och tryck ut i formen (den behöver inte vila) grädda 10 min eller till den blivit gyllene. Plocka 5 dl blandade bär. Jag hade krusbär, röda och svarta vinbär. Häll ner bären i den gräddade mördegen, sprinkla lite strösocker över och grädda ca 5 min till. Ät med vaniljvisp.