Okej, jag får helt enkelt böja mig inför det jag aldrig trodde skulle ske. Jag vet inte riktigt vad jag trodde ett barn skulle innebära men tydligen har jag haft sån hybris att jag inte trott på det här "det finns ingen tid". Okej det har inte bara med barn att göra såklart så KÄNN DIG INTE exkluderad. Men iaf, ibland finns det ingen tid och vi dömer inte ut snabbnudlar här eller hur. Nej. Dock kan jag känna att jag inte blir helt mätt på ett paket nudlar med lite vattnig buljong. Jag brukar variera proteinet på men köra samma kryddning i buljongen för att spica upp den lite. Ibland kör jag på ett ägg, ibland dessa havrebitar och svartkål som hade gone bad. Här ska jag erkänna att jag ändå hade lite tid för jag marinerade de lite innan. Men bara snabbt lovar. Detta recept är på en höft och vänligen ändra, fixa och byt ut. Det enda som är konkret är väl att snabbnudlen är en bra nudel? 1 pkt snabbnudlar 1/2 paket havrebitar Svartkål 1 msk oystersås 1 tsk risvinäger 1 msk japansk soja 1 tsk sesamolja 1 riven vitlöksklyfta Marinera havrebitarna i oyster, risvinäger, sesamolja, soja och vitlök 15 min. Stek sedan på medelvärme i 5 minuter. Addera svartkålen en minut innan det är klart. Koka upp nudlarna och addera kryddpåsen samt ev. lite soja, sesamolja och risvinäger när de kokat klart. Ät opp! Så gott.