Vad mysigt det ska bli i helgen, visst? En trerätters comin up och där står du och sippar på ett glas gott vin medan de andra sitter och gaggar i soffan. Visst kommer hen snygga senare ikväll också, just ja, du har ju fanimig ägglossning så nu är det det bara KÖRA. Glöm inte skydd!! Till föris blir det en ostbricka. Fransk bondost, en morbier och en brillat savarin. Huvudrätten blir perfekt när ni är många. Cannelloni med svampkräm och vitlökig tomatsås. Denna lagade jag samma kväll som vattnet gick. Kallar den därför för vattnet går-canne. Det finns tyvärr inget recept, men du är ju så on fire att du freestylar denna rakt av visst? Till efterrätt blir det en banankaka. Toppa den med lite mandelsmör, tahini eller en klick dulce de leche. Recept nedan. 2 ägg 2 dl socker 4 bananer 100 g smör, smält 2 dl mjöl 1,5 dl kokosmjöl 1 tsk vaniljpulver 1 tsk bakpulver 1/2 tsk salt Sätt ugnen på 175 grader. Mosa bananerna med en gaffel. Vispa ägg och socker poröst och vänd ner bananmoset. Rör ner smöret och sedan de torra ingredienserna. Bröa en form med kokosflingor, grädda i mitten på ugnen 50-60 min. Känn med en sticka efter 50, kakan ska inte kladda på stickan. Hoppas ni får en fin helg, i morgon blir det nyårsdryckestips!