I lördags var det äntligen dags för mig att lämna kiddos hemma och ge mig ut på stan. Jag har ju lämnat Donna förut men då har det alltid varit jobb och även om jag älskar jobbet så var peppen för att träffa mina bästa personer såklart enorm. Jag hade typ 4 timmar på mig innan jag skulle vara hemma och laga födelsedagsmiddag till mamma. Skrittade fullkomligt ut från läggan och tog mig till söder. PIRR, vårkänslor!Och ps, jag vill bara säga att även om jag postar vanliga saker här så tar det inte bort det faktum att jag är medveten om vad som försiggår i världen. Jag läser, gråter och skänker pengar precis som ni men jag tror att vi också behöver lite andrum ibland. Man kan säga att det första glaset rusade ner i strupen. PERFEKT känsla. Väskan är från Marimekko, en liten mjuk, gullig limpa. Just det, såhär såg jag ut. Har förberett ett inlägg med mitt smink jag använder just nu men har inte känts rätt att posta det. Vill ni se? Fan, allt är så svårt just nu. Men vi måste kunna ha två tankar i huvudet samtidigt. Två tredjedelar av mina ride or diepersoner. Emelie och Martina. Anna som jobbar på Rädda Barnen hade jobb såklart. Förresten startade jag en insamling via rädda barnen som samlade in över 170k på ett dygn. SÅ JÄVLA FINT av alla att ge. Vi hade bord på Symbios på Skånegatan. Munlädret gick på oss tre kan man säga. Gnägg! Känner starkt för Mortadellan i år. Råbiff som var helt ok. De hade missat att skriva ut dragon så det blev lite chock. Detta dock! OMG - har jag beställt ett sexpack av detta? Svar ja. Det är ett Cinsault från Languedoc. Cinsault används ofta som blanddruva eller till rosé men detta var spritsigt rött som viskade att våren var på intåg. Mums vad gott! Såhär glad var jag! Tycker jag ser annorlunda ut sen Donna kom. Absolut lite äldre men det är inte det. Mer härjad? Alltså fiskar inte efter komplimanger, bara funderar. Kanske behöver mer fukt och mindre oro. Sen fylleshoppade jag allt på Urban Deli (drack tre glas på tre h innan jag får frågan) röding, forellrom och mandelpotatis. Ugnsbakade rödingen. Egentligen gillar jag att steka skinnet krispigt genom att strössla en gjutjärnspanna med havssalt och låta den gå skinnsida ner till den är klar men det var lite för många filéer för det nu. Till det öppnade jag ett chablis jag köpte i vecka 40. Jean Marc brocard vars vingård jag besökt kräver sin peng för att vara god tycker jag. Jag som inte bryr mig så mycket om att matcha vin och mat, detta var en fin kombo.