I mars spelade jag in min serie VINTV och hade bland andra bjudit in Jason Diakité som en av gästerna. Jag hade hört ryktesvägen att han gillade vin och att han nu skulle skriva bok på samma förlag som jag. Jason har verkligen funnits i mitt musikliv i hundra år så jag var pepp på att han skulle komma tillsammans med kock-kingen Joel Åhlin. Vi klickade stenhårt ganska direkt. Ni vet när man bara känner att man måste få veta mer om någon. Ett par månader tidigare hade jag och Siri lagt ner vår podd och jag var sugen på att podda igen, men denna gång på ett annat sätt. Mer ”proddat”, mer säsongsbaserat. Det tog mig ca en vecka efter vi hade spelat in Vintv innan det slog mig att det borde bli jag och Jason. Utan att egentligen tänka till så slajade jag in o frågade och efter en tre timmar lång lunchdejt med både skratt och tårar tror jag vi båda var ganska överens om att vi hade nåt där att spinna vidare på. Idéer började spinna och planer läggas för vad podden skulle bli. Producenter skulle kontaktas (Tove we love u) och allt skulle ordnas med. Vi landade i Allt vi vill laga som en liten ordlek. Allt vi vill laga matmässigt men också saker inom oss som behövde fixas. 8 st avsnitt benades ut och gäster började bokas. Och nu efter sommaren var vi igång med att spela in. Jag trodde aldrig podden skulle ge mig så mycket som den gjort, insikter och tankar kring mat, omsorg och kunskap kring ursprung på det du äter. Jag hoppas verkligen du vill lyssna, sprida ordet och gilla det du hör. Allt vi vill laga finns här.