Måndag morgon, jag sitter på Brillo när jag skriver. Där är jag nästan alltid på måndagar innan vi ska podda. Jag gillar att lämna hemmet och skriva på andra platser. Annars är det så lätt att jag börjar greja med annat istället. Viker tvätt eller tömmer diskmaskinen, SKOJA, mer kollar på Bachelor eller GVFÖ. Får inte samma inspi hemma om det inte är kväll. Säkert en vanesak men att "gå" till jobbet känns bra. Precis som förra måndagen sitter PO bredvid mig, PO är min bästa kompis poddkompis. Min bästa kompis Bobbe alltså. Följer ni? Ni måste! Dom ska ha liveshow i April och det är fasiken lag på att gå på den. Jag är så pepp. Här kan man köpa biljetter. Visst är våren den bästa årstiden? Eller tycker jag ens det om jag tänker efter? Den har många bottnar kan jag känna. I många år så var muskelminnet från när pappa blev sämre och tillslut dog 9 Maj väldigt starkt. Jag fick ont i kroppen på våren för kroppen mindes hur vi kämpade. Jag säger vi för det gjorde både han jag och mamma. Det kanske är därför jag är så känslosam nu. Vi visste ju att han skulle dö. Och jag spände mig så mycket, käkarna hårt igenbitna och axlarna högt uppdragna. Måndag är det iaf, fast tisdag för er. Min vecka är späckad! I morgon ska jag och Siri intervjuas för en stor tidning, så himla kul! Jag ska skriva med Sofia och så ska jag hålla event för Briska som jag är så pepp inför. Det kommer massor med folk som ska få smaka på min mat, gulp. Tänk om folk inte gillar. :)))))))))) Jag ska ha möte om en vingrej också! Så kul, och så ska jag krama på min man. På tors ska vi på dubbeldejt med två kompisar. Äh nu babblar jag bara, kolla in min helg istället. Den bestod av ...... mat och vin. Allt började med att jag kom hem fredag eftermiddag och var utelåst. Mys! Utanför stod denna rackare och väntade. Det bästa budet jag fått tror jag. Sen den kom har jag använt den FYRA måltider! Utelåstheten var dock inte så jobbig för vi skulle till våra kompisar som också är grannar så jag pep över dit. Med mig hade jag vit sparris som inte gick åt på inspelningen i torsdags. Alltså, lägg av vad gott. Martina aka bff aka bästa kocken i stan lagade så god mat och så blev jag gödd med choklad efter. Vi drack ett pet nat från Österrike gjord på 100% spätburgunder. Alltså döda mig vad god denna var. Så krispig och pillig på tungan. Kändes som vår och det var ljust kl 17.30! Snart, snart, snart! Lördagen kom och vi premiärade grillen. Nej.men.lägg.av såklart en tuna melt. Vad annars? Finns det något godare? Ja, okej det gör det absolut men ibland, rätt ofta är det just precis detta jag är sugen på. I söndags träffade jag en annan bff och käkade brunch på Skeppsholmens Hotell. Barnen sov under HELA brunchen, kan man ha sån tur? Vi pep vidare in på moderna museét och Florre dundrade rakt in i en vass stolskant. Det ekade högt men som tur var så gick han inte sönder. Dock en stor bula i pannan, igen. Hans panna är liksom bucklig av alla gånger han farit in i något hårt och vasst. Vi hörs i morrn igen och förresten, om ni vill ha inlägg om något speciellt, säg till! Blir glad av det.