Detta är ett annonsamarbete med Pripps Radler Alkoholfri. Vi kommer vara mestadels av sommaren på landet i år igen. Så mysigt att lämna stan men ändå vara nära stan. Japp, tänker tex absolut på när jag körde hem med extremt hög volym för att möta Sofia på min balkong igångpeppandes för en kväll på en uteservering. Lämnade man och barn och fick ett helt dygn för mig själv. Vi hyr ju ett ställe på Torö och det tar typ 50 min dit vilket är vrålskönt. JagI kommer iaf inte lägga allt krut på balkongen med växter etc just för att vi inte kommer vara hemma så mycket, inte på helgerna heller. Men däremot vill jag ju att det ska vara mysigt, speciellt när två grannar ska komma över på lite eftermiddagshäng. Fick frågan av Pripps om jag ville göra ett samarbete med deras nya alkoholfria öl Pripps Radler med smak av citron. I mailslingorna som pågick framgick det att den skulle vara e x t r e m t god. Jag tvivlade inte på det såklart men förstod nog inte magnituden för OMG. Har ni koll på vad radler är? *lyssnar intensivt till tystnad* det är öl som är blandat med lemonad eller citrusläsk. I andra länder är det vanligt med Radlers men Sverige tycker jag har varit lite slow på den biten. Till nu då. Pigg och friskheten i denna tillsammans med det lite beska från ölen var väldigt gott. En törstsläckare vill jag påstå. Dags att göra det lite mysigt på balkongen! Torka av det våta och piffa lite. En balkong som inte fått kärlek sen förra sommaren och som nu vill invigas! Kolla mys, nu är det bara matta kvar! Tycker lite tyg kan göra vilket ställe som helst extra mysigt. Ps, ser ni hur jag matchat Pripps Radler med klänning och pall? Kom nu mina små gäster så jag får servera er en RADLER, next big thing visst? Jag får så ofta frågan om alkoholfria alternativ och denna är 0,0% och finns på de flesta stora butikskedjorna. Välkommen till min hemmakrog! Perfekt leveransfönster. Pripps Radler skummar av ganska snabbt men till min förvåning så fanns bubblorna kvar väldigt länge efter. Jag hade en i kylen som varit öppnas ett par timmar och när jag drack den senare på kvällen så var den fortfarande kolsyrad. Lite enkelt plock tycker jag man kan bjuda på! Här en pizza med rostad lökkräm, ruccola, tomat och parmesan. Äts kall! Ja, det går bra att beställa! 3 radlers, absolut jag fixar det. Blir glad av burkarna också, de känns retro men ändå moderna. Rekommenderar starkt att testa denna törstsläckare av rang. Rekommenderar dock inte att glömma de i frysen över helgen... Här kommer recept på världens enklaste plockpizza. 1 stor gul lök 1 färdig pizzadeg 1 burk creme fraiche 1 dash citron Salt och peppar Ruccola Tomat Parmesan Sätt ugnen på 175 g varmluft. Dela löken med skal kvar på hälften och lägg i en ugnsfast form med icke-skalsidan neråt. Låt bakas minst 30 minuter. Grädda pizzan enligt ansning utan något på. Ta ut och låt svalna något. Ta ut löken och låt svalna något. Mixa slät och blanda med creme fraiche, citron, salt och peppar. Bred ut över pizzan och toppa med ruccola, parmesan och tomat. Enjoy! Tack för att ni kom! Och lova skriva när ni testat Pripps Radler!