Vilken panghelg jag haft! Umgänge, vin och mat är exakt allt jag är ute efter. Och det fick jag. Pirret i magen kom redan fredag förmiddag när jag tänkte på att jag skulle få umgås med mina bästa personer. Ih! Nu vänder allt. Jag dukade upp allt man vill ha som förplock. Brillat Savarin - en superkrämig ost gjord på både komjölk och grädde. Den görs i Bourgogne och passar således tillsammans med viner därifrån. Cremant kanske? Mums! Tallegio fick plats också, den klassiska kittosten från Lombardiet och just staden Tallegio. Tycker den blir godare och godare. Sen franska bondosten såklart, Anders favorit. <3 Champagne öppnades! Det skålades och kramades. Salladen är självklart hjärtsallad med vit balsamico och citronolja. Vad annars? Kan inte nog rekommendera. Sen blev det bolle. Gäller att göra mer än ett kg pasta när Peter kommer. Fan så mysigt det kommer bli när Florens är stor och tar hem kompisar och jag får laga mat till dom. Tänker så ofta på det. När jag var tonåring var vill alltid hemma hos mig, jag hoppas det blir så för mina barn med. Så mysigt att få skämma bort kids med god mat. Kanske vill Donnas kompisar prata mens med mig? DET FÅR DOM. Dagen efter stirrade jag ner i vagnen på den här personen. ÄR DET LAGLIGT? NEJ! Hon är så fkn söt. Det var dags för helgens första utflykt som gick till Hellas. Perfekt promenadavstånd från oss. Vi åt soppa och satt framför öppen eld utomhus. Man behöver ju inte sitta bland örti pers bara för att tänkte vi. Måste göra purjolökssoppa snart. Denna hade så mycket syra, var silad och riktigt god. Kär i A! Söndagen tar vi en annan dag. Fin helg! Nu ska jag preppa inför dagens möte på förlaget.