Hallåj, det är dags att hänga på mina dagar igen, ni verkade gilla och vem är jag att inte give u what u want så att säga. Zeinas skickade mig ett bud med hennes nya produkter. Hallå, tahini i squeezeflaska, ja tack! Det var också färdigaprodukter som jasminris, bulgur med mera. Jag tog ett glas vin på Schmaltz och väntade min dejt. En första dejt till och med. Drack ett oranget från Tyskland om jag inte minns fel. Kryddigit och stort. Kände mig för en sekund som om jag var i Köpenhamn igen. Kolla glad! Äntligen träffades jag och min internet crush som jag ve-herkligen tyckte så bra om. Emilia Jeménez, följer ni henne? Och har ni hennes otroliga bok? Om inte, köp genast här. Vi satt och gaggade från 16 till stängning, alltså kl 20. Så knäppt att åka taxi genom staden, lite berusad kl 20.00, kändes som den var 01. Kan ändå uppskatta det, jag är ju en tidig person i alla mått mätt. Kommer alltid tidigt, vaknar tidigt, vill börja tidigt, somna tidigt, ni ba ok vi hajar. Dagen efter promenerade jag in till söder för ett möte hos Pompette. Herreguuuud är så redo att berätta vad vi håller på kuckilura med, snart så. Men innan tog jag en datorpaus i soffan med mina nya strumpor som jag ärligt talat blir lite glad av. Det lilla hörrni. Hej Pompette! Har ni nåt gott att bjuda på eller? Ser ni spottkoppen, jees louise man är inte 20 längre. Efter mötet åt jag lunch på Mormors Dumplings, het wontonsoppa med räkor och massa chiliolja på. Snälla rara, är denna typ av mat den alldeles perfekta? Hett, varmt och smakrikt. Plus man blir inte dödsmätt utan lagom för att kunna promenera vidare. Glömde fota men jag var förutom för mitt möte med pompette på jakt efter färgkoder till en enormt stor spegel vi beställt som ska upp i hallen. Allt för mina outfits. SKOJA. Den blir gul i alla fall. Lagat en så himla god och enkel måltid på Zeinas färdiga bulgur med paprika. Mums! Hade i en bas som jag verkligen gillar. Bulgur, mandlar och någon form av torkad frukt, här sultanrussin. Sen grönkål, selleri och tomat. På det chilistekta sockerärtor och feta. Dressade den med en sås på tahini, soja, honung, vatten och citron. Tillsist ett Riesling som var.det.godaste.jag.druckit på LÄNGE! WOW alltså. Så frisk men ändå med restsötma, skulle kunna dricka flera liter... eh. Rekommenderar så ini bängen.