December rullades visst på i ohygglig fart. Jag har knappt hunnit andas och varje dag känner jag starkt att jag tagit rätt beslut med att vara tjänstledig. Det är så oerhört mycket på jobbet och jag rusar hem vid 17 för att hinna vara med Florens och sen när han somnar sätter jag mig och jobbar vidare. Inte hållbart. Meeeeen, snart slipper ni mitt gnäll hang in there. Vi kollar vad jag har gjort på sistone. Käkade Beyond Meats nya vegokorv och OMG den var god alltså. Verkligen tuggig och massor med smak. Dränkte den iofs i surkål, rostad lök (min spaning för 2020 hehe), senap och kerre. Korv i bröd, varför äter jag det så sällan? Hängt hos min BFF som lagade mat till oss. Martina är experternas expert på plockmiddag. Hon gör röror, rostar grejer, slänger omkring med såser och jävlar i min lilla låda vad tryggt det är att äta tillsammans där hemma. Undrar hur många fredagar av mitt liv jag spenderat i deras soffa, mätt som ett litet as framför På Spåret. Gått promme med Florens. Herregud hur kan han vara så stor att man kan gå ut utan vagn? Känns overkligt att liksom går runt och vill till ställen. Han går dock alltid hem till Martina och Peter. Grin vad gulligt. Jag och Sirre var på julbord på Lux för en dag. Margarinet hade julbord, stort ju! Jag älskade det. Viktigast vid any form av buffé är att det är lite grejer. Inte fyrahundra sillar och trettio korvar. Precis så var det här och köttdelen var väldigt liten, den bestod mest av några pannor köttbullar och kanske tre andra saker. Väldigt uppskattat. Jag hällde i mig skumpa och vi pladdrade på som vanligt. Det är så himla kul att ni lyssnar på podden. Tänk att folk gör det säger vi jämt till varandra. När vi startade den så tänkte vi nog lite hmm hur ska vi kunna fylla en timma i veckan med mat men det är verkligen NOLL problem. Det är SÅ roligt. Vill aldrig sluta podda. Lagade barndomspasta när jag var gräsis i helgen. Mamma gjorde alltid en tagliatelle med skinka, ärtor, gorgonzola och grädde när jag var liten. Då hade jag alltid curryketchup på också....... Det hade jag inte nu. Jag hoppade skinkan och adderade spenat. Wow alltså. Så otroligt enkelt med färdig tortellini också. Gick på en kvart. Druckit ett jävla toppvin. Nej men vi pratar ETT DRÖMVIN, passa på att köpa hem nu innan det tar slut. Finns massor med flaskor kvar. Det är ett Pinot som inte tummar på Pinotsmaken. Alltså thank god för det för årgången 2017 är den bästa jag druckit.