Vi vet vad det barkar hän visst? Livet peakar nu (thank god pga är i Köpenhamn) men snart vänder allt och blir mörkt igen :))) MYS för snart är PMS här igen! Livet blir mörkt, tankarna, paranojan, utanförskapet. Nej men alltså det är inte klokt att vi kvinnor ska leva genom våra cykler på detta sätt och det inte uppmärksammas mer? Jag är helt och hållet vigd i min menscykel. Har precis kommit på detta i min terapi när jag pratat om min kraftiga ångest som hipp som happ uppkommer vissa tidpunkter i månaden. Haha man ba DU ÄR 35 KOM DU PÅ DETTA NU? Jaja. På mitt instagramkonto har jag en # som är #PMSKAKA där jag typ en gång i månaden bakar något som du måste äta när du har PMS. Du får baka annars också, varsego. Jag hade massa turkisk yoghurt i kylen och ville baka en go kage. Älskar att ha yoghurt i bakverk cus love me some syra. I allt. Dock ej knark. Lovar. Men annars, syra for the win. Gillar att mixtra med recept, typ ha hybris kanske och tänka, detta kan jag göra bättre. Egentligen om jag ska vara ärlig kanske det är så att jag bara inte orkar mäta och greja pga lat? Det jag också hade hemma var persikor odlade av min svärmors syster. Hur fint? Kan gråta för mindre. Ni ser var jag är påväg va? En persikokaka med citron och vanilj. Hallåj! Kör i vind och by till svenska päron om du vill. 3 persikor Zesten från 1/2 citron 3 dl vetemjöl 1 tsk bakpulver 125 g smör (rumsvarmt) 1,5 dl socker 1/2 tsk vaniljpulver 3 ägg 1 dl turkisk yoghurt Sätt ugnen på 200 grader. Smöra och bröa en form. Riv citronzest. Skär persikorna i valfri form. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljpulver. Vispa smör och socker poröst, tillsätt ett ägg i taget och rör sedan i yoghurten och mjölblandningen. Tillsist citronzesten. Häll över i en form på cirka 1,5 liter och stick ner persikorna i smeten. Grädda kakan i mitten på ugnen i cirka 45 minuter. Skär upp, ta en kopp kaffe, ring en vän och ät minst två bitar. Hur gott?