Hallå, vi måste prata om hur man håller ordning på sina bilder i mobilen. Snälla hjälp mig. Hur gör ni? Favoritmarkerar ni bilderna som ni vet att ni kommer använda sen? Och när ni använt de bilderna, hur kommer ni ihåg att ta bort favoritmarkeringen? Nej men alltså mina 5000 bilder i mobilen MÅSTE komma i någon form av ordning. Jag får panique totales. Hur hittar man det man söker? Livets stora fråga. Kanske ett svagt nyårslöfte att ordna upp lite i allt möjligt. Ska vi kika på vad jag sparat på insta latley? Det kan inte bara vara jag som försvinner iväg i tanken till sopade gator och kvällsljus. Alltid när det slagit om till nytt år tänker jag att det är vår, men det stämmer ju absolut inte. Det är väl inte vår förrän i April? Jag lever i den devisen i alla fall och det är rätt najs. Snart sitter vi med nya sneakers på en uteservering och sippar på hmmm... vad blir årets kalla dryck? Tror ändå på lambruscon. Pet Nat kommer ju hänga kvar också. Vill ha settet, mattan, tofflorna och fåtöljen. Sitta i godan ro och läsa en bok. När läste jag en bok senast? Alldeles för länge sen nu. Apart of the art levererar verkligen om och om igen, DOCK sällan eftersom de inte skjuter ut kollektioner utan är slow fashion. Jag gillar enkelheten och den appellerar till min dröm om att se ut som en svår AD som jobbar länge. En TJOCK skiva chokladig banankaka. Visst ser man hur saftig den är? Viktigt när man gör banankaka att inte snåla på saltet. Det ska bränna till av sötman från de mogna bananerna och en smäll av salt. Samma sak om du har choklad i så är det fördelaktigt med en mörk så du får lite beska med också. Håller på ta fram ett superrecept till boken hehe. Ok, till skillnad från en enkla skjortan från Apart of the art är detta verkligen något jag går igång på också. Skirt och böjligt. Väldigt feminint och sexigt tycker jag. Puffärmen är nog det modet som jag blivit gladast över på länge. Tycker det är så otroligt fint. Låt mig doppa min baguette i din labnehröra. Så otroligt sugen på att göra lite mer VÅRIG MAT NU!!!! Snälla ljuset, snälla ljuset komsi. Jag jobbar på att orka dra igång pizzabakandet med surdegen. Min lilla suris som står där i kylen och bakas nån gång i veckan. Vi är inte bästisar ännu men nu gör jag på med bröden utan fullkomlig panik iaf. Haha i början fick jag stresspåslag varje gång jag skulle baka. Så stressad person. Det är ju kul att baka bröd, det är en terapi för min oförmåga att planera och mitt dåliga tålamod. Jag måste veta innan om jag ska bara för det tar ju typ ett dygn. Otroligt ändå. Och fint? Kommer jag bli en surdegsgråtare snart? Eh, ursäkta mig får jag printa ut dig och ha som godnattsaga. Tänker mig att bita i den där syrliga cheesecaken verkligen får snålvattnet att rinna till. Jag är egentligen ingen supercheesecakeperson men denna såg så sober och vacker ut. PANFORTE! Jag är gift med en nötallergiker. :( Är så sugen på att göra denna traditionella toscanska efterrätt snart. Murrig, nötig och mastig chokladkaka som med fördel skulle gå ihop med ett sött, sött dessertvin. Mmm. Det var alles. Idag är det nyår och jag är spänd på året som kommer.