Jag har varit nyfiken på att testa det Brittiska bubblet ett tag nu. Det har viskats om att det är samma standard som Champagne och håller extremt hög nivå etc. Känns ju friskt i de brittiskt böljande vingårdarna minst sagt. När jag och min bff som varit på besök, thank god för det hade inte träffat henne på veckor det händer ALDRIG så åkte hon och jag in till Nynäs och skulle köpa skaldjur för kvällen. Vi pep in på Bolis och där stod ett par flaskor i det tillfälliga sortimentet. Tror den kostade 350 kr om jag inte minns fel. Det mousserande vinet är gjort på 100% Pinot Noir, en kombo i champagne jag inte är suuperförtjust i. Jag har liksom rätt mycket Chardonnayfeeling när jag dricker the real deal, mycket brödiga toner etc. Obs är så inte proffs på champagne, det händer sällan att jag dricker det faktiskt. Vad som slog mig först var i alla fall att det var lite för lite bubblor, eller nej inte för lite men lite för snälla bubblor. Jag tycker det optimala bubblet ska ha supersmå men kraftiga bubblor. De får inte dö ut för fort i munnen. De gjorde de tyvärr här. Däremot var smaken helt galen. Så otroligt spännande. Jag beskrev det på instagram som att komma in min mormors hall, torkat läppstift, lädersko, förnimmelsen av en gammal parfym. Så god! SÅ GOD! Hade den bara haft lite mer bubblor hade den varit perfekt. Jag kommer deffo fortsätta testa Brittish bubbles! Har ni druckit det? Berätta!