Jag har knappt kunnat blogga på flera veckor. Det känns så i alla fall. Sorry om bloggen varit kass men det har varit en av de mest intensiva tiderna i mitt liv tror jag. Nervositet över vinet, massa vabb och annat jobb. Nu ska det bli ändring på det. Det har iaf känts som att allt lett upp till vinsläppet. Hur ska det gå? Kommer folk köpa? Kommer vi komma in på bolis? Kommer folk gilla? Man kan alltid försöka tänka på annat! Tex på hoops. Eller på mat. Jag är inne i ett väldigt matflow just nu. Lagar mycket mat med potatis och ris tex. Här med kycklingbullar som jag kryddat upp med mynta, ingefära och vitlök. På med feta och en grönsallad till. Ljuset strilar in även fast klockan är över 18. Är detta mitt vin? JA! Tänk att etiketten till och med är präglad så texten sticker ut. Det har varit så viktigt att detta blir exakt som jag vill ha det och det känns helt sjukt att en produkt som vi tagit fram enbart för syftet att vi ska kunna köpa detta vin i Sverige nu finns. Ska inte tjata men är så stolt över mitt nya jobb. Varit tvungen att lägga mig i soffan ibland. Usch kommer inte vidare från dessa sandaler. De är perfekta. Blankens! Åt en ensamfrukost på nåt ställe i Gamla stan. Två besvikelser: kaffekoppen för tjock och mackan ej seg. Deppade inte ihop direkt men kändes lite trist, haha. Ätit middag med Chronis och Apostolos, våra vinbönder. Har ni ätit vallmosalladen på Babette? Om inte. ÄT DEN. Ja och här är det. Mitt vin <3 Ps, snart är shoppen öppen för tishorna.